Access bars Sessie volwassenen

Opschoning en ontspanning van lichaam en geest

Access Bars

meer rust en ruimte in je hoofd

Access Bars® zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties, beslissingen en houdingen opgeslagen hebt in de vorm van energie. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op de Barspunten, waardoor de banen (bars) tussen de punten gaan stromen en zo hun energie kunnen loslaten.

Meer ruimte in je hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Effect

van een sessie

Een Access Bars Sessie is er voor iedereen die meer rust en ruimte wil ervaren, oude patronen wil doorbreken en lichamelijke ongemakken wil loslaten.

Access Bars sessie werkt tegen een vol hoofd, stress, angst, een geblokkeerd gevoel, slaapproblemen en zoveel meer.

acces-bars-sessie
acces-bars-sessie

Access Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin gedachten, emoties, overtuigingen en waarheden zijn opgeslagen. Deze kunnen zorgen voor blokkades en niet meer kunnen functioneren vanuit het gevoel.

Een Access Bars sessie kan zorgen voor :

$

Loslaten van spanning in het hoofd en lijf

$

Oplossen van blokkades 

$

Het creëren van meer rust, ruimte en creativiteit

$

Meer balans in je leven

$

Betere gezondheid en vitaliteit

$

Loslaten van oude patronen

$

Steviger in je schoenen staan

Praktisch

Access bars sessie

Een Access Bars sessie zorgt voor meer ruimte en een gevoel van rust in je hoofd en in je lijf.

Hoe gaat een sessie in zijn werk?

Acces-Bars-sessie

1. Start sessie

Korte uitleg wat een Access Bars sessie is waarna je kunt plaatsnemen op de massagetafel aangekleed comfortabel op je rug. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op de Barspunten, waardoor de banen (bars) tussen de punten gaan stromen en zo hun energie kunnen loslaten.

Acces-Bars-sessie

2. Tijdens de sessie

Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Hierdoor ontstaat meer ruimte in je hoofd en de energie die eerst vast zat krijg je terug. Je kunt het vergelijken met de delete-knop van de computer die je indrukt.

Acces-Bars-sessie

3. Na de behandeling

In het minste geval ervaar je een ontspannen behandeling, in het beste geval ervaar je meer inzicht, ruimte en een gevoel van rust. Hoe vaker je een behandeling ondergaat, hoe groter de effecten zullen zijn.  We eindigen met een korte nabespreking.

Inzicht

In je eigen proces

Doordat iemand ontspannen en “op ontvangen staat” op mijn massagetafel ligt krijg ik ook informatie door wat de betreffende persoon inzicht kan geven in haar of zijn proces. Tevens bespreken we de inzichtskaart wat vooraf aan de sessie door de cliënt getrokken wordt ter ondersteuning van het proces waar de persoon door heen gaat.

Acces-bars-sessie

Change your identity change your life.

 

Tarief

Access Bars sessie

Hoe vaker je een Bars-behandeling laat doen, hoe beter je brein functioneert omdat het geen overbodige dingen hoeft vast te houden en te onthouden.

Losse sessie
Een sessie van 60-80 minuten – € 90 inclusief BTW.

Traject
5 sessies van 60-80 minuten – € 400 inclusief BTW.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Veelgestelde

vragen

Waar vindt de behandeling plaats?

In mijn praktijk aan huis in Purmerend.

Mind  & Hart Coaching
Ds Martin Luther Kingweg 8
1444 ED Purmerend

Wat is Access Bars?
Access Bars is een methode voor energetische healing die is ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer van Access Consciousness.
Het omvat het zachtjes aanraken van 32 punten op het hoofd die overeenkomen met verschillende levensgebieden, zoals geld, controle, communicatie, creativiteit, vreugde, verdriet en meer.

Het idee achter Access Bars is dat deze punten verbonden zijn met beperkende overtuigingen, emoties en gedachten die we gedurende ons leven hebben verzameld. Door deze punten aan te raken, kan de energie die is vastgezet rond deze beperkingen worden vrijgegeven, waardoor een diepe ontspanning ontstaat en er ruimte wordt gecreëerd voor meer mogelijkheden en keuzes in ons leven.

Voor welke klachten is een Access Bars sessie effectief?

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:

  • Stress
  • Piekeren
  • Depressie
  • Pijn
  • Slecht slapen
  • Faalangst
  • Hooggevoeligheid
  • Lichamelijke klachten
  • Vermoeidheid
  • Migraine
Is de behandeling geschikt voor kinderen?

Jazeker is een Access Bars behandeling geschikt voor kinderen. Ook kinderen kunnen baat hebben bij een Access Bars-sessie. Ze zijn na een behandeling bijvoorbeeld rustiger, slapen beter en hebben meer zelfvertrouwen.

Voor meer informatie bekijk de aanbodpagina Access Bars sessie voor kinderen.

Wat is er nog meer van belang voor een behandeling?

Belangrijk is wel dat je zelf verantwoording neemt over de signalen die jouw lichaam jouw geeft.

Vervangt een Access Bars sessie een bezoek aan een arts of specialist?

Een Access Bars sessie is geen vervanging voor een arts of specialist. Raadpleeg altijd een arts of specialist bij zorgen, fysieke, emotionele of mentale ongemakken. Ik geloof in holistische benadering waar elke specialist zijn eigen plek heeft en elkaar kan aanvullen.

“Startpunt om meer mijn eigen weg te gaan”

“Ik wilde je nog even bedanken voor de geweldige Access Bars sessie. Het was een geweldige ervaring en had lang niet zo een fijn gevoel gehad. Zeker voor herhaling vatbaar en ik kom zeker bij je terug. Een aanrader voor iedereen.”

– Sevim –

“Ik heb net een Bars sessie mogen meemaken bij Betül Houweling. Dit was totaal onbekend terrein voor mij. Na een uitgebreide uitleg over wat het precies inhoudt mocht ik gaan liggen en de sessie werd gestart. Mijn persoonlijke ervaring tijdens de sessie is dat ik volledig zen was en mijn gedachtegang kon laten varen. Ik ben erachter gekomen dat ik vastzit in een bepaalde denkwijze, welke is opgelegd door de maatschappij en je directe omgeving. Welke gedachtes zijn van mij en welke niet. Hoe maak je hier onderscheid in? Deze sessie heeft mij geholpen in te zien dat ik meer vanuit mezelf moet gaan denken, leven en manifesteren. Dit is voor mij een startpunt geweest om meer mijn eigen weg te gaan onafhankelijk van de invloeden van anderen. Ik ben wie ik ben en ik geef gehoor aan mijn eigen gedachtes.”

– Cüneyt –

“Access Bars werkt supergoed voor een rustig en helder hoofd. Ik heb best veel sessies gehad en iedere keer weer gaan er na een sessie nieuwe deuren open. Er lijken ineens allemaal dingen mogelijk die dat eerder niet leken. Bars zet je echt èn met beide benen op de grond èn ook nog eens laat het je gronden in jezelf.

– Sheba –

“Ik wil jou bedanken voor de bar sessie. Het heeft indruk op mij gemaakt en ik merkte dat je mij goed aanvoelde. Ook merk ik dat loslaten iets makkelijker gaat, in de algemene zin van de woord. Het is iets waar ik aan werk en jij hebt mij weer een zetje in de goede richting gegeven. Dank je wel daarvoor.”

– Peter –

Contact

Gun je jezelf ook meer rust en ruimte in je hoofd en je lichaam?

Neem contact met mij op om een Access bars sessie in te plannen.

Stuur me een bericht

Door verzending ga je akkoord met de privacyverklaring