Coaching 

Doorbreek patronen die niet dienend zijn

Coaching

1 op 1 in trajectvorm

Ik ben gespecialiseerd in het identificeren van gedrags- en denkpatronen, het doorbereken van overtuigingen en het opheffen van (energetische) blokkades. Ik help je vervolgens om deze te transformeren van angsten of stress naar nieuwe patronen en overtuigingen die wel dienend zijn.

Coaching-1-op-1-traject

Mooie balans tussen daadkracht en zachtheid

Ik werk niet volgens een bepaalde methodiek of een vaststaand stappenplan. Het gaat bij mij om persoonlijke aandacht. Ik pak dus ieder coachtingstraject anders aan, omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik ben mijn coachingsstijl en ik ontwerp een uniek, perfect passend traject voor de persoon die voor mij staat: JIJ.

Samen dragen we zorg voor 2 belangrijke effecten:

$

Kennis over je gedrag en je overtuigingen

$

Vaardigheden om je patronen te doorbreken

coaching-1-op-1-traject.

Voel jij een disbalans in Mind & Hart?

Herhaalde denkpatronen zorgen voor dezelfde resultaten in je dagelijkse leven. Je kunt het gevoel hebben dat er geen uitzicht is op verbetering en kan dan in een cyclus van repeterende en niet dienende gedachten vastzitten.

Je hebt behoefte aan een luisterend oor, je voelt en weet dat je vast bent gelopen. Je hebt het gevoel dat je niet weet waar te beginnen. Dan is het tijd om stappen te ondernemen.

De uitdaging is om dit te doorbreken. Ik begeleid je met inzicht krijgen in je gedrag en overtuigingen, zodat je weet hoe je dit kunt doorbreken en echt tot actie over gaat.

Ik kan je hiermee helpen door jou te begeleiden in jouw proces om weer de regie in jouw leven terug te pakken. 

Dit zal ik doen door:

$

Mij intuïtief af te stemmen op jou 

$

Samen met jou de doelen vast te stellen 

$

Jou effectief te begeleiden je doelen te halen

$

Signaleren van wat jouw “probleem” daadwerkelijk is

$

Je inzicht te geven in je vastgeroeste patronen en overtuigingen die niet meer dienend zijn

Ik ondersteun je bij het herkennen van patronen en overtuigingen die je belemmeren door het aanreiken van praktische tools en persoonlijke opdrachten om jezelf beter te leren kennen, uit te dagen en te verbeteren.

Vertrouwelijkheid en discretie zijn altijd gegarandeerd.

 

coaching-1-op-1-traject.

Praktisch

Coaching sessies

Tijdens de coachingssessies reik ik tools aan die je kunnen helpen vertrouwen op te bouwen in je eigen kunnen.

Hoe gaat een coaching traject in zijn werk?

coaching-1-op-1-traject

1. Intake

We starten met een intake met als doel elkaar te leren kennen en bepalen of we de juiste klik hebben. Samen onderzoeken we of ik volledig begrijp wat jouw behoeften en wensen zijn, en bespreken we hoe ik werk. Spreekt mijn werkwijze en mijn verhaal je aan? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

coaching-1-op-1-traject

2. Samenwerking

Wanneer we beiden voelen dat er een klik is om samen aan de slag te gaan, starten we het coaching traject. We starten met het leren kennen van elkaar zodat er een setting kan ontstaan van veiligheid, vertrouwen, respect en gelijkwaardigheid. Daarna kunnen we doelen stellen om naartoe te werken.

coaching-1-op-1-traject

3. Resultaat

We gaan samen aan de slag met je doelen en met verschillende methodieken om jouw doelen te kunnen bereiken. Vanaf dat moment gaan we samen en jij ook afzonderlijk hiermee aan de slag. Tijdens ons laatste sessie kijken we samen terug naar jouw proces van transformatie en kunnen we de bereikte resultaten samen analyseren.

Becoming the person you aspire to be requires that you stop being that old self

 

Tarief

1 op 1 coaching

Mijn coaching is zeer persoonlijk en op maat gemaakt. Ik werk alleen op traject basis:

Intake/kennismakingsgesprek
Gratis.

Traject 1 op 1
Sessie live op locatie of online via Zoom. 1 coaching sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Basis traject
6 sessies – € 888 inclusief BTW.

Halfjaar traject (gemiddeld )
12 sessies – € 1977 inclusief BTW.

Jaar traject ( intensief)
18-24 sessies – €3977  inclusief BTW.

 

 

Veelgestelde

vragen

Waar vindt de behandeling plaats?

In mijn praktijk aan huis in Purmerend.

Mind  & Hart Coaching
Ds Martin Luther Kingweg 8
1444 ED Purmerend

Hoe ben je gekwalificeerd?

Ik heb de opleiding Holistische Coaching bij Upstarter gevestigd in Amsterdam gevolgd. Tijdens de opleiding heb ik tools en richtlijnen aangereikt gekregen om datgene wat ik op gevoel doe meer draagkracht te geven. Ik heb tijdens de opleiding meer inzicht gekregen in menselijk gedrag en methodieken aangereikt gekregen hoe dit gedrag kunt veranderen. De opleiding is volgens een holistisch model ingericht waarbij er gekeken wordt naar lichaam, ziel en geest aangesproken wordt. De aangereikte tools zijn niet alleen cognitief maar leert ook mensen te raken op een emotioneel en energetisch niveau. Gedurende de opleiding ben ik ook praktisch aan de slag gegaan. Ik heb drie oefen cliënten gecoacht en maandelijks samengekomen met mijn intervisiegroep.

Nadat ik mijn opleiding heb afgerond ben ik gestart met Mind & Hart Coaching. De sessies geef ik 1 op 1 live op locatie maar ook online via Zoom. Tevens heeft mijn werk als rechercheur bij de politie er aan bijgedragen dat ik observerend ben ( wat resulteert in dat ik goed ben in oppikken van non-verbale communicatie) , doelgerichte en verdiepende vragen stel  en de gesprekstechnieken goed eigen heb gemaakt.

Hoe verloopt een intake en start van een traject?

Binnen mijn werkwijze starten we met een intakegesprek: wie ben je, waar wil je aan werken? We staan tijdens dit gesprek stil bij jouw wensen, motivatie en doelstelling. Maar vooral leren we elkaar kennen zodat er een setting kan ontstaan van veiligheid, vertrouwen, respect en gelijkwaardigheid. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om je veilig, op je gemak en vertrouwd te voelen bij de persoon waar jij je hart lucht en je kwetsbaar opstelt. Is de klik er, dan gaan we verder plannen.  

Na het intakegesprek plannen we een vervolgsessie waarin we samen gaan onderzoeken wat voor jou belangrijk is in het leven. We gaan samen aan de slag met je doelen en met verschillende methodieken om jouw doelen te kunnen bereiken. Vanaf dat moment gaan we samen en jij ook afzonderlijk hiermee aan de slag. Afhankelijk van je doelen en wensen zijn, zal de hoeveelheid sessie die we nodig hebben hiermee samenhangen.

Wat is er uniek aan het werken met jou?

Ik ben de perfecte combinatie tussen spiritueel (in 1 lijn met je lijf/gevoel) en analytisch (daadwerkelijk actie ). Juiste combinatie zachtheid en daadkracht. Combinatie van voelen en de mechanisme begrijpen van de brein ( gedachten)

Ik kan mij goed inleven maar ook de nodige push geven en de spiegel voorhouden.

Van klanten krijg ik te horen dat de volgende kenmerken mij typeren in mijn werk:

– Persoonlijk maar professioneel
– Herkent snel je problemen
– Oplossing gericht (m.b.v. opdrachten)
– Wijst je de richting waar je naar toe moet en geeft je de ruimte
– Op afstand met behulp van whatsapp etc. ook bereikbaar

Als jij praktisch (mind) ingesteld bent en meer naar je gevoel (hart) wilt zakken en begrijpen wat jouw lijf jou probeert te zeggen. Of jij bent meer  ik voel mijn lijf goed maar vind het een uitdaging om het te vertalen naar daadkrachtige acties.

​Dan ben ik de juiste coach voor jou!

Hoe zet jij je ervaring als rechercheur in als Holistisch coach?
Als holistisch coach kan ik mijn ervaring als rechercheur inzetten door bijvoorbeeld goed door te vragen en verdiepende vragen te stellen om een beter inzicht te krijgen in de behoeften van mijn cliënten.

Door mijn observatievermogen en mensenkennis kan ik non-verbale communicatie oppikken en hierop inspelen tijdens mijn sessies. Ik kan mijn cliënten helpen om meer inzicht te krijgen in hun eigen emoties en gedrag door hen vragen te stellen die doelgericht zijn en gericht op verdieping.

Het vermogen om onder druk helder te blijven nadenken en stressbestendig te zijn, helpt mij om rustig en gefocust te blijven in situaties waarin cliënten veel emoties tonen. Ik kan ook een helikopterview behouden en mijn cliënten helpen om hun situatie in breder perspectief te zien en te begrijpen.

Tot slot door mijn onderzoekende houding blijf ik voortdurend mijzelf ontwikkelen om nieuwe methodieken en vaardigheden te ontdekken om mijn cliënten te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat is het voordeel van een holistische coach in het bedrijfsleven?
Een holistische coach in het bedrijfsleven kan verschillende voordelen bieden, waaronder:

– Een holistische coach kan in het bedrijfsleven verschillende voordelen bieden, zoals het doorbreken van beperkende patronen en overtuigingen die een persoon kunnen belemmeren om zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Door te werken met een holistische coach, kan een persoon nieuwe inzichten verkrijgen en nieuwe overtuigingen ontwikkelen die positiever en effectiever zijn.

– Een holistische coach kan ook helpen om daadkrachtiger te worden en tot actie over te gaan. Door te werken aan de verschillende aspecten van het leven van een persoon, kan een holistische coach helpen om meer in balans te zijn en beter om te gaan met stressvolle situaties op het werk. Dit kan op zijn beurt een persoon helpen om meer daadkrachtig te zijn in het nemen van beslissingen en het nemen van acties die leiden tot persoonlijke en professionele groei.

– Door het bevorderen van een holistische benadering van welzijn en ontwikkeling, kan een holistische coach ook helpen om een ​​meer positieve en productieve werkomgeving te creëren. Dit kan bijdragen aan een betere samenwerking en communicatie tussen teamleden en een betere algemene prestatie van het bedrijf.

Wat kan Mind & Hart Coaching voor mijn bedrijf betekenen?
Medewerkers die niet meer gemotiveerd zijn, in-effectief gedrag vertonen, of burn-out klachten hebben.

Herkenbaar? Hoe langer je wacht met ingrijpen, hoe meer energie, tijd en geld je kwijt bent.

Wil je medewerkers die weer energiek en volop gemotiveerd zijn? En tijd, geld en energie besparen? Ik help organisaties om hun medewerkers weer voluit te laten werken, met meer energie, zelfvertrouwen, bewustzijn en persoonlijk leiderschap als stevige basis.

Duurzame verandering voor medewerkers
Van uitgeblust naar stevig in zijn rol binnen het bedrijf
– meer energie & plezier in het werk
– meer zelfvertrouwen & persoonlijk leiderschap
– duurzame verandering & effectieve reintegratie

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Wat is er nog meer van belang voor een coaching traject?

Belangrijk te vermelden is dat ik geen coach ben die hard aan je zal lopen trekken. En die kant en klare oplossing zal aanreiken of je gaat vertellen wat je moet doen.

Jij zal de stappen moeten en willen zetten. Het gaat namelijk om 1 van de belangrijkste persoon, dat ben jij. Alleen jij kan voor verandering in je leven brengen. Mijn bijdrage aan jou proces is dat ik je zal steunen, begeleiden, spiegel voor te houden, je motiveren om de beste versie van jezelf te worden.

Samen kijken we wat het beste bij jou aansluit, goed bij je past en vooral: waar jij weer voelt dat jij in je kracht komt te staan.

Na de sessie wordt door mij een verslag gemaakt. Jij schrijft zelf ook op je inzichten na de sessie.

Vervangt een coaching traject een bezoek aan een arts of specialist?

Een coachingtraject is geen vervanging voor een arts of specialist. Raadpleeg altijd een arts of specialist bij zorgen, fysieke, emotionele of mentale ongemakken. Ik geloof in holistische benadering waar elke specialist zijn eigen plek heeft en elkaar kan aanvullen.

“Progressie door goede sessies en meedenken”

“Ten eerste wil ik Betül heel erg veel bedanken voor haar hulp. Tijdens een hele drukke periode in mijn leven heb ik een burn-out opgelopen. Helaas komt dit in de hedendaagse levensomstandigheden vaak voor. Ik was me er niet van bewust dat ik een burn-out had. Ik ben n.a.v. een kort lontje en agressie problemen naar de huisarts gegaan. Hier heb ik een gesprek gehad met de praktijkondersteuner over hoe en wat, ik voelde helaas geen klik bij de praktijkondersteuner…Het was heel professioneel maar helaas ook heel sfeerloos en niet behulpzaam voor mij. Met mijn handen in de haar kwam ik Betül tegen en sprak ik haar over mijn problemen (talking is the key).

Zij nam mij gelijk serieus en plande direct een afspraak in om met mij te praten hierover. Dit ging heel vlot en soepel. Ik voelde gelijk al door haar manier van praten dat zij met mij ging meeleven. Dit gaf gelijk een rustgevende sfeer (precies wat ik nodig had!). Naarmate ons gesprek vorderde kwamen wij al gauw tegen waar ik tegenaan liep, zij heeft mij in dit geval een opdracht gegeven om nee te zeggen tegen mijn familie en vrienden. Deze opdracht gaf mij al veel meer rust, precies wat ik zocht!

Met een paar goede sessies en doorzettingsvermogen heb ik dankzij haar mijn rust kunnen bewaren. Haar adviezen en informatie zorgden voor een sneller en soepeler proces. Het is nu een jaar verder en mede dankzij haar hulp voel ik me al veel beter! Zoek jij iemand die met je meedenkt en echt progressie boekt dan ben je bij Betül op het juiste adres.”

– Ahmed –

“De sessies met Betül Houweling hebben mij enorm geholpen. Ondanks ik dacht heel veel te weten, kwam ik erachter dat ik veel dingen ook niet weet/wist. Tijdens de sessies heb ik geleerd om de externe factoren te elimineren en terug te gaan naar mijn eigen gedachtes, waardes en gevoel.

Er zijn zoveel factoren van buitenaf en zoveel overtuigingen, waardoor het moeilijker is geworden om naar jezelf te kijken met een zuivere blik. Betül heeft mij goed ondersteunt in mijn healingsproces door praktische tools te geven die ik elk moment kan gebruiken. Op deze manier kom ik nu nog steeds achter welke overtuigingen ik zelf heb en waar het vandaan komt. De doelstellingen die ik in de eerste paar gesprekken heb geformuleerd waren in de laatste gesprekken behaald.

Heb je een boost nodig om in de juiste richting te komen en ben je klaar om in actie te komen? Dan zou ik aanraden om een gesprek te voeren met Betül. Ze laat je inzien dat je echt aan je doelen moet werken, zonder alle afleidingen. Ze houdt je bij de les en vormt een spiegel waar nodig is.”

– Cüneyt –

Betül heeft mij ondersteunt tijdens een moeilijke fase in mijn leven. Bij de intake voelde het meteen goed. Door haar begeleiding heb ik een aantal overtuigingen ontdekt die bij belemmerde om verder te komen, ik heb emoties kunnen verwerken en vanuit liefde en invloed naar mijn situatie leren kijken. Voor mij is zij een belangrijke hulpbron geweest in deze fase van mijn leven.

– Audrey –

Contact

Wil je een op jouw afgestemd coachingstraject doorlopen om de beste versie van jezelf te worden?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Samen bespreken we welk traject voor jou passend is. Hoe vaak gaan we elkaar zien en hoelang? Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen en doelen.

Stuur me een bericht

Door verzending ga je akkoord met de privacyverklaring