Quantum Timeline Jumping

Een trance reis naar een andere dimensie

1 op 1 sessie

Ontmoet jouw quantum zelf

Tijdens een Quantum Timeline Jumping ga je trance reis maken naar een andere dimensie of tijdslijn waar je jouw Quantum zelf ontmoet. Een Quantum Timeline Jump gaat je helpen om een duidelijke richting te geven aan je leven, waardoor er mogelijkheden op je pad komen die jou de kans geven om iets heel nieuws te doen. Uiteindelijk verandert er pas echt iets wanneer we ook daadwerkelijk iets anders doen!

Een heldere richting voor je toekomst

Bij welke klachten en vraagstukken kan een Quantum Timeline Jumping sessie helpen?

$

Heb je last van beperkende overtuigingen en conditioneringen?

$

Ervaar je verschillende lagen van energetische blokkades die jou nu beperken?

$

Heb je het gevoel dat je niet verder komt?

$

Wil je graag ervaren welke vaardigheden/skills/ervaringen je kunt downloaden welke jij nodig hebt om weer te shinen in je leven?

Quantum-Timeline-Jumping

Effect

Voor wie is het?

$

Iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden.

$

Iedereen die hardnekkige (of gewone) problemen wil oplossen.

$

Iedereen die een mystieke ervaring wil beleven.

$

Iedereen die zijn/haar zelfvertrouwen een boost wil geven.

Opleiding

Quantum connection

In 2022 heb ik de opleiding Quantum Connection Hypnosis Technique bestaande uit 4 modules gevolgd bij Roy Martina en Milan Somers. Tijdens deze dagen heb ik tientallen jumps mogen ondergaan en ook heb ik mogen leren hoe ik anderen mee kan nemen op een quantum timeline jump.

Quantum-Timeline-Jumping

Praktisch

Quantum Timeline Jumping

Een boost voor je zelfvertrouwen en verruiming van mogelijkheden om je toekomst weer een richting geven.

Hoe gaat een Quantum Timeline Jumping in zijn werk?

Quantum Timeline Jumping

1. Uitleg

Korte uitleg Quantum Timeline Jumping en bespreking van het “probleem”. Tijdens een quantum timeline jump gaan we dus naar die Quantumzelf die een bepaalde trilling heeft die jij graag wilt. Wanneer jij kan versmelten met Quantumzelf en op die gewenste trilling gaat er vanalles veranderen.

Quantum Timeline Jumping

2. Tijdens de sessie

Als je versmelt met de Quantumzelf en de trilling die jij graag wilt mee naar deze realiteit kunt nemen zal je merken dat er rondom jou veranderingen plaatsvinden. Je beweegt je voorbij je beperkende overtuigingen van jouw gedachten, conditioneringen en verschillende lagen van energetische blokkades die jou nu in een keurslijf dwingen.

Quantum Timeline Jumping

3. Resultaat

Op een ontspannen, bijna meditatieve manier begeleid ik jou door jouw gewenste situatie. Daar kun je die vaardigheden downloaden welke jij nodig hebt om weer terug in je kracht te komen. De beste Quantum Zelf. Na de sessie bespreken we samen je bevindingen en mogelijke vragen.

 

I found my HERO. She’s been inside of me the entire time. And i am so proud of who she has become

 

Tarief

Quantum Jump sessie

1 op 1 Quantum Timeline Jumping  (inclusief audio)

Alles is energie en met elkaar verbonden daarom kan ik ook op afstand werken.

Prijs sessie
Een sessie duurt 75 tot 90 minuten – € 150 inclusief BTW.

Bij een langer traject neem je langer de tijd om dieper in te gaan op je thema’s. Uiteraard is er ook een combinatie van een Quantum Timeline Jump, energetische healing en coachings traject mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Veelgestelde

vragen

Waar vindt de sessie plaats?

In mijn praktijk aan huis in Purmerend of op afstand. Alles is energie en met elkaar verbonden daarom kan ik ook op afstand werken.

Mind  & Hart Coaching
Ds Martin Luther Kingweg 8
1444 ED Purmerend

Hoe ben je gekwalificeerd?

In 2022 heb ik de opleiding Quantum Connection Hypnosis Technique bestaande uit 4 modules gevolgd bij Roy Martina en Milan Somers.

Roy Martina legt het fenomeen als volgt uit:

Quantum Timeline Jumping is een revolutionere nieuwe methode dat je “Gedachten creërende realiteit “proces versterkt en je opent voor een nieuwe wereld van ongekende mogelijkheden. Quantum Timeline Jumping maakt gebruik van activatie’s  van de chakra’s, het rechterbrein en de pijnappelklier d.m.v. diepe metaforische interdimensionele meditaties.

Het principe stelt dat er multiple versies van jou bestaan op verschillende tijdslijnen. En stel je voor dat je kennis kunt maken met de alternatieve versies van jezelf en ontdekt wat ze hebben gedaan om te komen waar ze zijn. Leer hun vaardigheden, hun ervaring, hun wijsheid. Ontdek hoe ze daar gekomen zijn waar jij nu wilt zijn. Wanneer jij de beste versie van jezelf hebt gevonden: dat noemen we je Quantumzelf.

Kan je nog wat meer uitleggen over Quantum Timeline Jumping?

Tijdens een Quantum jump ga je trance reis maken naar een andere dimensie of tijdslijn waar je jouw Quantum zelf ontmoet. Deze Quantum zelf is op dezelfde dag als jou geboren echter heeft deze Quantum zelf andere zaken meegemaakt, andere beslissingen genomen, heeft andere talenten enz.

Het hele idee berust op wetenschap namelijk kwantum fysica. In de kwantumfysica gaan ze ervan uit dat er oneindig veel dimensies zijn, dat een kwantumdeeltje op twee verschillende plaatsen kan zijn, dat een tijdslijn niet lineair is maar dat alles nu gebeurt. Zowel heden, verleden als toekomst gebeuren allemaal op hetzelfde moment.

Alles is energie, ook je gevoelens, je gedachten en iedereen heeft een trilling/energie die eigen is aan die persoon. Tijdens een quantum jump gaan we dus naar die Quantumzelf die een bepaalde trilling heeft die jij graag wilt. Als jij kan versmelten met Quantumzelf en die trilling die jij graag wilt mee naar deze realiteit kunt nemen zal je merken dat er van alles rond jou begint te veranderen.

Is er voorkennis nodig?

Je hoeft uiteraard geen enkele kennis te hebben over deze materie om de voordelen van deze Quantum Hypnose techniek te ondervinden. Je hoeft hier ook niet in te geloven en ik hoef ook niets te bewijzen. Ik zie dat het in de praktijk werkt en dat we soms ongelooflijk resultaten behalen en daar gaat het om. Het is dus belangrijk om met een open mind hieraan te beginnen en het heeft soms wel wat oefening nodig om het toe te laten.

Vervangt een Quantum Timeline Jumping een bezoek aan een arts of specialist?

Een Quantum Timeline Jumping is geen vervanging voor een arts of specialist. Raadpleeg altijd een arts of specialist bij zorgen, fysieke, emotionele of mentale ongemakken. Ik geloof in holistische benadering waar elke specialist zijn eigen plek heeft en elkaar kan aanvullen.

Contact

Wil je een sprong maken naar een andere tijdslijn in een parallel universum en een mystieke ervaring hebben?

Boek direct een 1 op 1 Quantum Jump.

Stuur me een bericht

Door verzending ga je akkoord met de privacyverklaring