Over mij

Betül Houweling

Betül

mijn wens

De mens is een uniek wezen met als zijn kwaliteiten en eigenaardigheden. Maar helaas kan het ook zo zijn dat die unieke mensen soms vastlopen. Ikzelf put kracht en voldoening om mensen te zien die zich herpakken en vol in hun eigen unieke kracht gaan staan. Ik wil mensen helpen die welwillend zijn om actie te nemen. Mensen die vastlopen in een bepaalde fase in hun leven. Mensen die de overtuiging hebben dat ze het zelf niet kunnen! Ik wens die mensen te laten zien dat alles wat zij hebben meegemaakt omgezet kan worden naar een stevige basis voor een mooie transformatie.

Wanneer begon deze wens?

Ik heb zelf een donkere periode gekend in mijn leven. Ik had toen de behoefte om te begrijpen wat er met mij gebeurde. Niet alleen de symptomen bestrijden maar om daadwerkelijk op te lossen. Ik was zelf op zoek naar iemand of iets die mij kon helpen vertalen wat mijn lichaam mij vertelde. Waarom ik iets voelde of juist niet voelde. Door bijvoorbeeld te begrijpen waarom mijn stem elke 6 weken weer voor een week weg was. Wat mijn lichaam mij probeerde te vertellen. Maar tevens ook praktische tools aangereikt wilde krijgen om tot actie over te gaan.

Betul-Houweling.

Juist om de regie weer te hebben en niet te verwachten dat een ander het voor je oplost. Dus de situatie niet buiten mijzelf te stellen maar in te zien dat de realiteit wat er gecreëerd was ook weer kon veranderen. Dat ik weer in mijn kracht kon komen en mijzelf kon omarmen zonder oordeel. Dat ik weer de hoofdrol in mijn eigen kaskraker kon spelen. Mijn ervaring heeft doen besluiten dat ik een schakel wenste te zijn tussen twee werelden namelijk energetisch en ook praktisch. Dat deze twee juist heel goed samen kunnen gaan zonder oordeel.

“Waardering is nooit genoeg als je niet zelf voelt dat je waardevol bent”

Betul-Houweling.

Mijn reis

Ik ben door mijn ervaring juist op zoek gegaan om te begrijpen welke signalen mijn lichaam geeft en wat de betekenis hiervan is. Door jarenlange studie, opleidingen en cursussen heb ik veel inzicht kunnen verkrijgen in de theorie van het menselijk brein en gedrag, maar ook een praktische aanpak om te kunnen veranderen.  In mijn studie heb ik mij met name gericht op de menselijke psychologie, het gedrag, gedachten, het ontstaan van overtuigingen, patronen, blokkades, enz… Maar ook een spirituele kant heb ik leren ontwikkelen. Ik ben mij meer gaan verdiepen in energetische healing. Dat heeft ertoe geleid dat ik een ander pad in ben geslagen.

Ik heb 17 jaar bij de politie gewerkt en ben sinds begin 2022 aan de slag als gecertificeerde Holistische coach. Ik ben gespecialiseerd in het identificeren van gedrags- en denkpatronen, doorbereken van overtuigingen en het opheffen van (energetische) blokkades. En deze vervolgens te transformeren van angsten of stress naar nieuwe patronen en overtuigingen die wel dienend zijn.

Keuzes omarmen

Ik begeleid mensen om hun ervaringen  & keuzes te kunnen analyseren in het proces van hun transformatie. Dit gebeurd door hun proces samen te reflecteren en het in kaart te brengen. Vaak wordt er onderschat onder welke hoedanigheid de keuzes gemaakt zijn.  Er is meestal geen erkenning en waardering voor de IK van toen. Vergeten wordt dat de keuzes van toen hebben geleid tot de huidige IK. Mijn clienten krijgen tools aangereikt om de keuzes van toen te omarmen zonder oordeel over zichzelf te hebben. Wat er namelijk gebeurd is dat wij naar een herinnering in ons leven teruggaan en met de huidige IK, en daarbij een oordeel vormen over de keuze die toen gemaakt is. Belangrijk is dat wanneer je teruggaat naar een betreffende situatie dat je het onder dezelfde condities beoordeeld, vanuit:

$

De persoon van toen

$

De toenmalige omstandigheden

$

Met de kennis van toen

Waarom is dat? Dit doe je om de keuze, de beslissing en het handelen van toen beter te kunnen begrijpen en dit zonder oordeel naar jezelf te kunnen beschouwen. De eerdere ervaring hoeft namelijk niet te betekenen dat alles weer hetzelfde moet lopen! Nee, het is daarentegen een reminder dat er ergens in de cyclus van een denkpatroon een andere afslag genomen mag worden. Gevolg is dat daarmee ook een andere uitkomst gerealiseerd kan worden.

Betul-Houweling
Betul-Houweling.

Levenslust terugvinden

Ik geloof dat wanneer we samen naar het moment teruggaan waarop een overtuiging is ontstaan, dat je inzicht krijgt onder welke omstandigheden de betreffende overtuiging is ontstaan. Je kunt mag dan ook trots zijn op de persoon van toen. En dus ook weer van die persoon kan gaan houden en zonder oordeel naar zichzelf terug mag kijken. Dan kan er weer een liefdevolle verbinding met die IK van toen (verleden) ontstaan. Vanaf dat moment start het healingsproces. Je zet daarmee de eerste stap in jouw TRANSFORMATIE. Mijn hart word echt blij als jij weer inziet wat voor een liefdevol/ prachtige ziel je bent. Ik wil namelijk dat iedereen weer hun levenslust terugkrijgt en de beste versie van zichzelf wordt.

Ik ben bijzonder trots op de progressie en het succes van mijn cliënten en kijk ernaar uit om ook jou te kunnen helpen.

Spreekt mijn werkwijze, mijn verhaal en mijn website je aan? Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek, waarbij we beiden voelen of er genoeg klik is om samen aan de slag te gaan. Dat is voor ons beiden een voorwaarde. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om je veilig, op je gemak en vertrouwd te voelen bij de persoon waar jij je hart lucht en je kwetsbaar opstelt. Is de klik er, dan gaan we verder plannen.

Stuur me een bericht

Door verzending ga je akkoord met de privacyverklaring